Δημοσίευση

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ και Σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Πλούσια η αγωνιστική δράση απόψε με πολύ ενδιαφέροντα και συνάμα μεγάλα παιχνίδια. Αρχίζοντας από τα δικά μας, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού.

Εμβόλιμη αγωνιστική και στην Σούπερ Λιγκ για τον Όμιλο του Πρωταθλήματος με τρεις αναμετρήσεις. Δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Σούπερ φαβορί η ΑΕΚ για το διπλό κόντρα στον αδιάφορο Βόλο.

Στο μενού έχουμε και δύο ματς για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Μπράντφορντ και η Γουέστ Χαμ την Νιουκάστλ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ (19:00)

Επιστροφή στην δράση για το Κύπελλο Κύπρου με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Οι «μαυροπράσινοι» μπορούν να παλεύουν και για παραμονή στην κατηγορία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την ιστορική πρόκριση. Από την άλλη η ΑΕΛ, είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα με στόχο να σώσει την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι στο Μακάρειο από δύο καλές ομάδες που παίζουν με πολύ καλή τακτική.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι αδιάφοροι αλλά αυτό δεν σημαίνει δεν θα βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό έπραξαν και προ ημερών απέναντι στον Ολυμπιακό με τον οποία εξήλθαν ισόπαλοι 2-2. Σίγουρα οι «πράσινοι» είναι το φαβορί αλλά καλούνται να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου. Τον πρώτο λόγο είχαν και κόντρα στο αδιάφορο Βόλο αλλά δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν (0-0).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (21:00)

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που όποιος χάσει… ουσιαστικά τελειώνει και από την υπόθεση τίτλος. Οι γηπεδούχοι αυτοκτόνησαν στο τελευταίο τους ματς κόντρα στον Βόλο. Προηγήθηκαν με 2-0 αλλά ο Άρης κατάφερε και τους ισοφάρισε σε 2-2. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και για να επιστρέψει σε τροχιά πρωταθλήματος θα πρέπει να αποδράσει με το διπλό. Νίκη θέλει μόνο και ο Ολυμπιακός αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα και για αυτούς.