Δημοσίευση

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ στον σούπερ τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πάμε "ΒοοkieCo" φυσικά με τοπ αποδόσεις, μπόνους και αμέτρητες επιλογές!

Έφτασε η μεγάλη ώρα του τελικού του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Στάδιο Γουέμπλεϊ της βρετανικής πρωτεύουσας, ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης! Από τη μια η «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης, των 14 Κυπέλλων Πρωταθλητριών και από την άλλη η γερμανική «μηχανή», Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτοχος του τροπαίου το 1997 που επιστρέφει έντεκα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μια αναμέτρηση κορυφής στη μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς για το στέμμα της Ευρώπης.

Πέρα από τον τίτλο, η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει και ένα πριμ 20 εκατ. ευρώ. Κι όμως, η Μπορούσια θα είναι οικονομικά περισσότερο κερδισμένη αν χάσει από τους Μαδριλένους στο Λονδίνο. Παράξενο… αλλά ποδοσφαιρικό! Γιατί όταν η γερμανική ομάδα το καλοκαίρι πουλούσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στην «βασίλισσα» για 103 εκατ. ευρώ, ανάμεσα στους όρους του deal ήταν πως σε περίπτωση κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ θα πρέπει να δώσει επιπλέον 25 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Έτσι, αν η Ντόρτμουντ χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα κερδίσει περισσότερα χρήματα από ό,τι αν το κατακτήσει.

Όλα αυτά όμως πέφτουν δε δεύτερη μοίρα. Εννοείται η Ντόρτμουντ θα τα δώσει όλα για να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και ας πάρει λιγότερα χρήματα…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Είπαμε αρκετά στην εισαγωγή μας για τις δύο ομάδες και τώρα θα μιλήσουμε περισσότερο στοιχηματικά για τον μεγάλο τελικό ο οποίος μαγνητίζει τους πάντες και κυρίως τους φίλους του στοιχήματος. Φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου είναι φυσικά οι Μαδριλένοι.