Δημοσίευση

Σημαντικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά στην Μπουντεσλίγκα...

Συνήθως τις Παρασκευές έχουμε αρκετή αγωνιστική δράση που μας προετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο. Η σημερινή είναι η εξαίρεση στον κανόνα λόγω αρκετών εμβόλιμων αγωνιστικών τις προηγούμενες μέρες.

Ουσιαστικά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, απόψε έχουμε μόνο ένα ματς το οποίο είναι σημαντικό στην Μπουντεσλίγκα. Η Μάιντσ υποδέχεται την Σάλκε με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

ΜΑΙΝΤΣ-ΣΑΛΚΕ (21:30)

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στην πρώτη εξάδα της Μπουντεσλίγκα με στόχο να κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη η ιστορική Σάλκε, κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό και καλείται να ψάξει για βαθμό ή βαθμούς στην σημερινή δύσκολη αναμέτρηση για να παλέψει τουλάχιστον μέχρι τέλος για αποφυγή της διαβάθμισης.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ (21:30)

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που διεκδικούν με αξιώσεις είσοδο στην πρώτη εξάδα και παράλληλα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη απέναντι στην πολύ καλή αλλά αδιάφορη Κολωνία είναι μονόδρομος με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για υλοποίηση του μεγάλου τους στόχου.