Δημοσίευση

Σκυτάλη σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ για την ημιτελική φάση των θεσμών...

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα αλλά και το Κόνφερενς Λιγκ. Φτάσαμε αισίως στην ημιτελική φάση και των δύο θεσμών της ΟΥΕΦΑ και θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για τους μεγάλους τελικούς των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΡΟΜΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22:00)

Αναμένεται πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και δουλεμένες ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό και να εκμεταλλευτούν την καυτή τους έδρα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Σε αυτό το ζευγάρι θεωρητικά η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα πρόκρισης αλλά η Σεβίλλη απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι ικανή να αποκλείσει την οποιαδήποτε ομάδα σε διπλά παιχνίδια. Οι Ιταλοί μετά τις γνωστές τους περιπέτειες στο Ιταλικό ποδόσφαιρο, θέλουν να σώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Για να αυξήσουν τις ελπίδες τους θα πρέπει να πάρουν απόψε εντός έδρας προβάδισμα πρόκρισης, αλλιώς στον επαναληπτικό στην Ισπανία τους περιμένει πάρα πολύ δύσκολο έργο.

KOΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ (22:00)

Μεγάλο φαβορί για πρόκριση οι Ιταλοί και θέλουν να απλοποιήσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα στον επαναληπτικό που ακολουθεί στην Ελβετία.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΛΚΜΑΑΡ (22:00)

Αμφίρροπο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά στα πρωταθλήματα τους και έριξαν το βάρος τους στην Ευρώπη. Οι Άγγλοι αν δεν πάρουν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης θα τους περιμένει πολύ δύσκολος επαναληπτικός στην Ολλανδία.