Δημοσίευση

Σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ- Ο άσσος του ΠΑΟΚ, το (G/G-OVER 2,5) στο Μακάμπι-ΟΣΦΠ και όχι μόνο...

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, θα μάθουμε απόψε και ποιες ομάδες θα σφραγίσουν την πρόκριση τους για την προημιτελική φάση σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Το έργο των ελληνικών ομάδων έγινε πάρα πολύ δύσκολο μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με το 2-0 στις αποσκευές της.

Ο Ολυμπιακός τώρα ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 εντός έδρας και μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα περάσει στην επόμενη φάση. Σ

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, κάποιες ομάδες είναι έτοιμες να σφραγίσουν πρόκριση και σε πολλά ματς αναμένεται μεγάλη μάχη με στόχο το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (19:45)

Από την αρχή κάναμε λόγο για πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι που η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Επιβεβαιωθήκαμε μετά το 2-2 στην Πορτογαλία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Όλα λοιπόν θα κριθούν απόψε στον μεγάλο επαναληπτικό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (19:45)

Αναμένεται και σε αυτό το ζευγάρι πολύ μεγάλος επαναληπτικός, κυρίως μετά τη νίκη των Γερμανών (1-0) στο πρώτο ματς. Φαβορί για νίκη οι Άγγλοι φυσικά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (22:00)

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα. Σίγουρα λόγω έδρας, έχει ένα προβάδισμα για νίκη απόψε η Αταλάντα

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (19:45)

Πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα και παράλληλα την αστοχία του στην επίθεση ο ΠΑΟΚ στην Κροατία (ήττα με 2-0) και απόψε ψάχνει υπέρβαση των υπερβάσεων για να πάρει αυτός την πρόκριση. Πάντως εάν καταφέρει και προηγηθεί νωρίς, όλα είναι πιθανά.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

Τις κάκιστες ευρωπαϊκές του επιδόσεις εσχάτως στο «Καραϊσκάκη» συνέχισε ο Ολυμπιακός. Η τεσσάρα από τη Μακάμπι προστέθηκε σε τέσσερις ακόμα βαριές ήττες από το 2022. Το βαρύ και ασήκωτο 1-4 είναι ντροπιαστικό για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μια ομάδα που ήταν και φαβορί για την πρόκριση. Πλέον, το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που τρέλανε τους πάντες με την εμφάνιση της στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι ο αποψινός επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.