Δημοσίευση

Σούπερ ματσάκια στην Κύπρο που κρίνουν πολλά για πρωτάθλημα και Ευρώπη με αμέτρητες επιλογές και συνδυασμούς στην "ΒοοkieCo"!

Κρίνονται πολλά στα τρία σημερινά ντέρμπι στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ παίζει εκτός έδρας με την Πάφο, η δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη και η Ομόνοια φιλοξενείται από την αδιάφορη Ανόρθωση.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι αλλά μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί τα οποία θα δούμε αναλυτικά πιο κάτω…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΕΛ (17:00)

Εντελώς απρόβλεπτη και τη φετινή χρονιά η Πάφος. Ξεκίνησε με μεγάλους στόχους, αλλά στον θεσμό του πρωταθλήματος με βάση τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα, πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον έριξε και αυτή το βάρος της στο Κύπελλο με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Από την άλλη το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από την ήττα «σοκ» από την αδιάφορη Ανόρθωση και πλέον νιώθει και πάλι την ανάσα της ΑΕΚ που μείωσε στον ένα βαθμό την διαφορά. Μονόδρομος λοιπόν η επιστροφή στις νίκες για τους «γαλαζοκίτρινους», όπως φυσικά και για τους γηπεδούχους εάν θέλουν να ελπίζουν για έξοδο στην Ευρώπη, αλλιώς…

AΡΗΣ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (19:00)

Εκεί που διεκδικούσε και φέτος το πρωτάθλημα ο Άρης, βρέθηκε να κυνηγάει την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πλέον έχει ρίξει το βάρος του και στον θεσμό του Κυπέλλου με στόχο να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Από την άλλη η ΑΕΚ, έδειξε χαρακτήρα μετά την απρόσμενη ήττα από το ΑΠΟΕΛ και επικράτησε με 3-0 της Πάφου. Οι Λαρνακείς μπήκαν ξανά στο κόλπο του τίτλου μετά την απρόσμενη ήττα του ΑΠΟΕΛ με 0-2 από την Ανόρθωση. Έτσι μείωσαν εκ νέου την διαφορά στον ένα βαθμό και πλέον όλα παίζονται. Σίγουρα με ένα ενδεχόμενο διπλό κόντρα στον Άρη, θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες τους για τον μεγάλο στόχο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:30)

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, καθώς η Ανόρθωση ξέμεινε από στόχους, αλλά έκανε μεγάλες ζημιές στα τελευταία της δύο παιχνίδια με τον Γιάννη Οκκά στον πάγκο της. Εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Άρη (1-1) και την προηγούμενη αγωνιστική «ξέρανε» το ΑΠΟΕΛ με 0-2 μέσα στο ΓΣΠ βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα! Οι «πράσινοι» κάνουν την δική τους αντεπίθεση στο πρωτάθλημα και θέλουν μίνιμουμ να κερδίσουν θέση στην πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αλλά θα παίξουν και πάλι για την ιστορία και το γόητρο τους.