Δημοσίευση

Σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Πάφος, “καίγονται” για νίκη Ακρίτας και Ανόρθωση

Το 2023 ήρθε… και απόψε έχουμε το πρώτο σούπερ ντέρμπι της χρονιάς στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πάφο σε ένα ματς που αναμένεται να έχει αρκετές συγκινήσεις. Τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που για πολλούς είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (μαζί με το ΑΠΟΕΛ). Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς η “πληγωμένη” Ανόρθωση ταξιδεύει στην Χλώρακα για να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα σε ένα ματς μιας επιλογής για την “Κυρία”, αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερες μέρες αγωνιστικά και όχι μόνο… Φουλ δράση έχουμε σε Σερί Α, Πρέμιερ Λιγκ και στο Ισπανικό Κύπελλο.

ΑΕΚ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ. Έκλεισε το 2022 με οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει απόψε στο 2023 να αυξήσει το νικηφόρο σερί της κόντρα σε ένα αντίπαλο που θα παλέψουν μέχρι τέλος για το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ εντός έδρας παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το παιχνίδι όμως δεν αναμένεται εύκολο και η Πάφος ταξιδεύει στη Λάρνακα για το διπλό. Οι τελευταίες νίκες κόντρα σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα ανέβασαν και πάλι την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ που εάν καταφέρουν να αποδράσουν με το διπλό, τότε στέλνουν για ακόμα μία φορά το μήνυμα ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά τους.

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Αρχικά οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι για να μπορέσουν να ελπίζουν ακόμα για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αγωνιστικά και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι στα καλύτερα τους και περιμένουμε να τους δούμε πώς θα παρουσιαστούν μετά την διακοπή. Ο Ακρίτας θα παρουσιαστεί και με νέο προπονητή στον πάγκο του (Μπρούνο Ακράποβιτς).