Δημοσίευση

Σούπερ ντέρμπι κορυφής ΑΠΟΕΛ-Άρης με κορυφαίες αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" - Το (G/G-OVER 2,5) στο ΟΣΦΠ-Φερεντσβάρος και όλη η υπόλοιπη δράση!

Φουλ αγωνιστική δράση απόψε με σπουδαία παιχνίδια. Εντός συνόρων φυσικά, δεσπόζει του σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Άρη.

Επίσης, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν απόψε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ με τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των 32. Πολλά και ενδιαφέροντα ματς στην αποψινή βραδιά. Στην μάχη ρίχνεται και ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Φερεντσβάρος στο Κόνφερενς Λιγκ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΔΟΞΑ (17:00)

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι ποιοτικότερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό δεν θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Η Καρμιώτισσα έχει 14 βαθμούς (13η θέση) και η Δόξα 12 (14η θέση). Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αγώνα… πριν να αρχίσουν τα πλέι-οφ.

ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (20:00)

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, μιλάμε για σούπερ ντέρμπι κορυφής. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν και φέτος μέχρι το τέλος τον τίτλο. Δύσκολα θα μπει σφήνα τρίτη ομάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, εξέλιξη που ανέβασε στην κορυφή τον Άρη (υπάρχει ισοβαθμία αλλά υπερτερεί επειδή κέρδισε το παιχνίδι του πρώτου γύρου). Όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ, αλλά ο νικητής απόψε, παίρνει ψυχολογία και δυναμική κυρίως για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (19:45)

Δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη του χρονιά φέτος ο Ολυμπιακός. Αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, πήρε αμέτρητους ποδοσφαιριστές, αλλά φαίνεται ομάδα δεν έφτιαξε. Το έργο του κόντρα στους Ούγγρους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις, δύσκολα θα προκριθεί. Η Φερεντσβάρος είναι έμπειρη, δουλεμένη και ποιοτική ομάδα. Αν δεν πάρει προβάδισμα πρόκρισης απόψε ο Ολυμπιακός εντός έδρας, τότε στον επαναληπτικό το έργο του θα γίνει δυσκολότερο.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΡΟΜΑ (19:45)

Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Οι γηπεδούχοι πήραν πέρσι το πρωτάθλημα, αλλά φέτος δύσκολα θα επαναληφθεί. Θέλουν διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Απέναντι τους η Ρόμα που με την έλευση του Ντανιέλ Ντε Ρόσι αναγεννήθηκε και παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (19:45)

Μπορεί στην θεωρία φαβορί για πρόκριση να είναι η Σπόρτινγκ, αλλά η Γιουνγκ Μπόις τα τελευταία χρόνια έκανε εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη και ενδέχεται να βάλει δύσκολα στους Πορτογάλους.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΑΡΣΕΙΓ (19:45)

Σε ακόμα ένα ζευγάρι η πρόκριση ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου στην Ουκρανία μαζί με άλλες 3-4 ομάδες. Οι Γάλλοι με την έλευση του Τζενάρο Γκατούζο άλλαξαν αρχικά λίγο την εικόνα τους, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν δείχνουν την ίδια συνέπεια.

ΜΙΛΑΝ-ΡΕΝ (22:00)

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι έχουμε φαβορί για πρόκριση και αυτή είναι η Μίλαν που θα ψάξει την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ γιατί δύσκολα θα πάρει τον τίτλο στο Καμπιονάτο. Από την άλλη η Ρεν, δεν τα πάει και τόσο καλά στην Λιγκ 1΄ και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στην επόμενη φάση.