Δημοσίευση

Σούπερ ντέρμπι σε Κύπρο, Αγγλία και Γερμανία

Ματσάρες περιλαμβάνει και το σημερινό μενού τόσο στην Κύπρο όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αρχίζοντας από τα δικά μας η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες, στην προσπάθεια που κάνουν για διεκδίκηση του τίτλου.

Στο δεύτερο ματσάκι της ημέρας ο Άρης είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στην πολύ καλή και υπολογίσιμη όμως Νέα Σαλαμίνα.

Στον τρίτο αγώνα της βραδιάς η Δόξα υποδέχεται τον Οθέλλο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή…

Ντέρμπι έχουμε και στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Άρσεναλ αλλά και στην Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Μπάγερν.

Πολύ δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά και για την Ίντερ απέναντι στην Αταλάντα…

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (19:00)

Ντέρμπι έφυγε και ντέρμπι ήρθε για τις δύο ομάδες οι οποίες τα λένε μεταξύ τους σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση. Η μεν Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) και ο δε Απόλλωνας, ηττήθηκε με 0-3 εντός έδρας από την Πάφο. Αυτή είναι και η πρώτη ήττα του Απόλλωνα τη φετινή περίοδο. Οι δύο μονομάχοι θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες, στην προσπάθεια που κάνουν για διεκδίκηση του τίτλου.

ΔΟΞΑ-ΟΘΕΛΛΟΣ (18:00)

Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα για την φετινή Δόξα. Αν δεν καταφέρει να πάρει τον πρώτο της βαθμό φέτος απέναντι στον Οθέλλο, τότε μόνο με ποδοσφαιρικό «θαύμα» θα ελπίζει για παραμονή. Η φετινή ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) παραπαίει. Σκοράρει με το σταγονόμετρο και δέχεται γκολ με το τσουβάλι.

ΑΡΗΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19:00)

Οι περσινοί πρωταθλητές είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.. Η Νέα Σαλαμίνα βγάζει και φέτος απίστευτη σοβαρότητα και έδειξε ότι μπορεί να βάλεις σε όλους δύσκολα. Προέρχεται και από δύο σερί νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να κινδυνέψουν αλλά και από την άλλη είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα. Αλλά εάν απόψε κάνουν την ζημιά, δικαιούνται να ελπίζουν…

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30)

Πολύ μεγάλο ματσάκι στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Η Νιιουκάστλ θα παλέψει και φέτος για είσοδο στην πρώτη τετράδα και η Άρσεναλ φυσικά για τον τίτλο. Είναι ελαφρύ φαβορί οι «Κανονιέρηδες» αλλά έχουν δύσκολο έργο ενώπιον τους.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (19:30)

Η φετινή Μπουντεσλίγκα είναι εντυπωσιακή. Γίνεται μεγάλη μάχη σε όλα τα μέτωπα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι και φέτος το φαβορί για τον τίτλο, αλλά όπως φαίνεται θα έχει και άλλους μνηστήρες στο κόλπο. Πέρσι τον κατέκτησαν την τελευταία αγωνιστική, αλλά φέτος κινδυνεύουν και να τον χάσουν. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς, με ενδεχόμενη νίκη τους προσπερνάνε στην βαθμολογία. Αυτό και εάν είναι μεγάλο κίνητρο για τους γηπεδούχους.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τους πρωταθλητές απέναντι στην υπολογίσιμη και πάντοτε δυνατή κυρίως εντός έδρας Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι «Μπλαουγκράνα» προέρχονται και από την ήττα στο Ελ Κλάσικο (1-2 και μάλιστα εντός έδρας) και θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες, αλλιώς το έργο τους στη συνέχεια θα γίνει δυσκολότερο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ (19:00)

Η φετινή Ίντερ φτιάχτηκε για να κατακτήσει το Καμπιονάτο. Μέχρι στιγμής δείχνει ικανή και πανέτοιμη. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κάνει σημαντικές νίκες, όπως αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ρόμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι παραμένουν και φέτος υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά έχουν διαφορά ποιότητας από την φετινή Ίντερ.