Δημοσίευση

Σούπερ ντέρμπι στην Ελλάδα ανάμεσα σε ΠΑΟ-ΑΕΚ, το κρίσιμο παιχνίδι στην Λεμεσό και όχι μόνο...

Συνεχίζεται η δράση σε όλα τα πρωταθλήματα και το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη. Αρχίζοντας από τα δικά μας, ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΚ που μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ελπίζει ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου.

Στην Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που λογικά θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.

Ενδιαφέρον ματς και στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Φούλαμ εκτός έδρας…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (19:00)

Για να έχει ακόμα ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες ο Απόλλωνας, αλλιώς η φετινή χρονιά θα τελειώσει και ο περσινός πρωταθλητής θα μείνει εκτός των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων την φετινή περίοδο μετά από πολλά χρόνια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με διπλό, ελπίζουν ακόμα και στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι στην Λεμεσό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μας προσφέρουν πάντοτε πολλές συγκινήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ (20:00)

Τα πράγματα πλέον έγιναν ξεκάθαρα στην Ελλάδα. Μία εκ των δύο ομάδων θα στεφθεί πρωταθλήτρια την φετινή χρονιά. Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 75 βαθμούς και σε περίπτωση ισοβαθμίας, ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα. Αυτή η εξέλιξη δίνει το δικαίωμα στους γηπεδούχους που εάν καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κερδίσουν στο σούπερ ντέρμπι, τότε αγκαλιάζουν τον φετινό τίτλο. Το ίδιο συμβαίνει και για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Σε περίπτωση νίκης, τότε βρίσκεται μια ανάσα από το… πρωτάθλημα. Αναμένεται ματσάρα με τα όλα της…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30)

Αλλιώς περίμεναν την φετινή χρονιά οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έχουν έρθει. Πλέον μάχονται για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη 7άδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχουν από 53 βαθμούς και ο νικητής παίρνει προβάδισμα αλλά και δυναμική για τη συνέχεια.

***Ολοταχώς για τίτλο και φέτος η Σίτι που παίζει εκτός με την Φούλαμ.