Δημοσίευση

Συναρπαστική τετράδα Άρη Λεμεσού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Χιρόνα...

Ολοκληρώνεται απόψε η 15η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα και Άρη. Σούπερ φαβορί οι φιλοξενούμενοι που θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες.

Δράση και σε Σούπερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Καμπιονάτο και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΔΟΞΑ-ΑΡΗΣ (19:00)

Την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα δέχθηκε ο Άρης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν και προηγήθηκαν οι πρωταθλητές, δεν είχαν καλή παρουσία και η ΑΕΚ κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει το παιχνίδι. Κόντρα στην Δόξα, οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από την επιστροφής στις νίκες. Απέναντι τους η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος που έχει μόλις ένα βαθμό.

XIΡΟΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ (22:00)

Η φοβερή και τρομερή Xιρόνα επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Μπαρτσελόνα στο «Μονζουίκ» και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με τέτοιο διπλό, γιατί να μην ονειρεύονται ακόμα και τον τίτλο; Απόψε φιλοξενούν την κατώτερη τους Αλαβές και θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΚ (18:00)

Αγώνας και εδώ με σούπερ φαβορί την ΑΕΚ. Οι περσινοί πρωταθλητές, δείχνουν χαρακτήρα και «καθαρίζουν» τέτοια ματς. Σίγουρα εύκολο δεν θα είναι, γιατί προέρχονται και από ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι. Σίγουρα η πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ θα δώσει άλλο αέρα και δυναμική στους Πειραιώτες. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, παίρνοντας τουλάχιστον τον ένα βαθμό.