Δημοσίευση

Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ με σούπερ ντέρμπι Ίντερ-Μπάγερν!

Συνέχεια απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ και από τις αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει η πρεμιέρα στον όμιλο του «θανάτου» όπου βρίσκονται Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ίντερ.

Ο τρίτος όμιλος είναι «φωτιά» με Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Μπάγερν και Βικτόρια Πλζεν. Απόψε έχουμε το σούπερ ματς ανάμεσα σε Ίντερ και Μπάγερν . Ένας όμιλος που φέρνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέναντι στην παλιά του ομάδα. Η Μπάγερν που μοιάζει ασταμάτητη, σημείωσε 20 γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της εγχώριας σεζόν, με την άφιξη του Σάντιο Μανέ να κάνει τους Βαυαρούς να… ξεχάσουν τον Πολωνό επιθετικό που πλέον φοράει τη φανέλα των Καταλανών.

Από την άλλη η γηπεδούχος Ίντερ θα παρουσιαστεί χωρίς τον Λουκάκου που ακόμα ψάχνεται. Ο κόουτς της ομάδας Σιμόνε Ιντζάγκι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν και τόνισε ότι παιχνίδια όπως αυτό με την Μπάγερν, δίνουν έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η κόντρα της Ατλέτικο με την Πόρτο στη Μαδρίτη, ενώ η Λίβερπουλ ταξιδεύει στην Ιταλία για να παίξει με τη Νάπολι στο «Ντιέγο Μαραντόνα». Η Τότεναμ επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στην πρεμιέρα παίζει εντός έδρας με τη Μαρσέιγ.

Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και πατήστε εδώ για να δείτε τις στοιχηματικές επιλογές στην «ΒookieCo».

1ος Όμιλος

19:45 Άγιαξ – Ρέιντζερς

22:00 Νάπολι – Λίβερπουλ

2ος Όμιλος

22:00 Ατλέτικο – Πόρτο

22:00 Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν

3ος Όμιλος

22:00 Μπαρτσελόνα – Πλζεν

22:00 Ίντερ – Μπάγερν

4ος Όμιλος

19:45 Άιντραχτ – Σπόρτινγκ

22:00 Τότεναμ – Μαρσέιγ

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία και επωφεληθείτε από τις υψηλότερες αποδόσεις στην Κυπριακή αγορά!