Δημοσίευση

Θέλει ανατροπή και πρόκριση ο Άρης Λεμεσού, δύσκολο το έργο του ΑΠΟΕΛ

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό απόψε για το ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν θέση στους Ομίλους του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο πρωταθλητής μας Άρης Λεμεσού καλείται να δείξει χαρακτήρα και να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1 εκτός έδρας) κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι μας απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα και την ποιότητα να πετύχει μια τέτοια ανατροπή και κυρίως εντός έδρας.

Πολύ δύσκολο έργο στο Κόνφερενς Λιγκ έχει το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Γκεντ μετά την ήττα με 2-0 στο Βέλγιο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα τα δώσουν όλα και όπου βγει…

Για τις ελληνικές ομάδες τώρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενάμιση βήμα στους Ομίλους του Γιουρόπα μετά το 3-1 κόντρα στην Tσουκαρίσκι εντός έδρας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ που κέρδισε εκτός έδρας την Χαρτς (1-2) και απόψε θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους Ομίλους του Κόνφερενς στην κατάμεστη Τούμπα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (20:00)

Το γκολ του Μιχάλι Μαγιαμπέλα στο 73ο λεπτό κράτησε τον Άρη ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Σπιλέφσκι έδειχνε χαμένη μέχρι το 60ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά το γκολ του Μαγιαμπέλα στο 73′ όπως και στην Πολωνία κράτησε ζωντανούς τους πρωταθλητές. Αυτή την φορά όμως θα πρέπει να κάνουν την ανατροπή και με βάση την συνολική εικόνα του πρώτου αγώνα, μπορούν και έχουν όλα τα φόντα.

ΑΠΟΕΛ-ΓΚΕΝΤ (20:00)

Ήταν αρχικά δύσκολο το έργο του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην φετινή Γκεντ και μετά την ήττα με 2-0 στο Βέλγιο έγινε πολύ δυσκολότερο. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν ποδοσφαιρική υπέρβαση και κυρίως τύχη για να καταφέρουν να πάρουν αυτή την πρόκριση.

ΤΣΟΥΚΑΡΙΣΚΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00)

Με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση ενόψει και της αποψινής ρεβάνς του Λέσκοβατς.

ΠΑΟΚ-ΧΑΡΤΣ (20:30)

Πέρασε από τη Σκωτία με ολική ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 της Χαρτς στο Tynecastle Park και έκανε το καθοριστικό βήμα στα πλέι-οφ για να κλειδώσει την απόψε στην Τούμπα την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από ένα χρόνο.