Δημοσίευση

Θέλει ανατροπή-πρόκριση η ΑΕΚ Αθηνών (Όλη η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ ένα βήμα πριν τους Ομίλους)

Απόψε θα μάθουμε τις άλλες τρεις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε η μία εξ αυτών να είναι και η ΑΕΚ Αθηνών που υποδέχεται στην κατάμεστη ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ την Αντβέρπ με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο.

Ανοικτή η πρόκριση και στα άλλα δύο αποψινά ματς με την Κοπεγχάγη να υποδέχεται την Ράκοφ και η PSV Αϊντχόβεν την Ρέιντζερς.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΝΤΒΕΡΠ (22:00)

Δύσκολα στον εαυτό της για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε η ΑΕΚ. Αν και κυριάρχησε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες (δεν αξιοποίησε ούτε και την αποβολή των Βέλγων από το 55’), αλλά ηττήθηκε με 1-0 και απόψε θα ψάξει την μεγάλη ανατροπή για να πάρει την πρόκριση. Μία σοβαρή και πειθαρχημένη ΑΕΚ με την βοήθεια του κόσμου της μπορεί να τα καταφέρει.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΡΑΚΟΒ (22:00)

Προβάδισμα πρόκρισης μέσα στην Πολωνία πήρε η Κοπεγχάγη που μετά τη νίκη της με 1-0 είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση αλλά και για δεύτερη νίκη απόψε.

PSV ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (22:00)

Μετά το εντυπωσιακό 2-2 στο πρώτο ματς η πρόκριση είναι ανοικτή αλλά οι Ολλανδοί κυρίως λόγω έδρας έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.