Δημοσίευση

Τα διπλά για Γερμανία και Ολλανδία με συνδυασμούς στην "ΒοοkieCo" και η υπόλοιπη δράση της βραδιάς...

Με άλλα οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στο Nations League. Έχουμε δράση σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο όμιλο με πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΒΟΣΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Γερμανία απέναντι στην σκληροτράχηλη Βοσνία. Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα δύο ματσάκια μετράνε μια νίκη κόντρα στην Ουγγαρία (5-0) και την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ολλανδία (2-2). Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 5-2 από την Ολλανδία και ακολούθως εξήλθαν ισόπαλοι με την Ουγγαρία (0-0).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Αναλύσαμε και πιο πάνω τα δεδομένα του συγκεκριμένου ομίλου. Φαβορί και σε αυτό το παιχνίδι η Ολλανδία που θα παλέψει λογικά με την Γερμανία για την πρωτιά του Ομίλου. Η Ουγγαρία θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «οράνιε», αλλά θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να τα καταφέρει.

ΤΣΕΧΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ (21:45)

Γίνεται μεγάλη μάχη στην δεύτερη κατηγορία του Nations League και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο με ομάδες όπως είναι η Γεωργία, Αλβανία, Τσεχία και Ουκρανία. Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι έχουν από τρεις βαθμούς και θέλουν οπωσδήποτε νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ (21:45)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση. Εάν εξαιρέσουμε το Μαυροβούνιο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του Ομίλου χωρίς βαθμό, οι άλλες τρεις ομάδες (Τουρκία, Ισλανδία και Ουαλία) θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση και την πρωτιά. Οι γηπεδούχοι στα δύο πρώτα ματς μάζεψαν τρεις βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι τέσσερις. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.