Δημοσίευση

Τα ντέρμπι Ομόνοια-Πάφος και Στουτγκάρδη-Λειψία, οι άσσοι Ανόρθωσης- Απόλλωνα και η 5άδα με παρολί στην "ΒοοkieCo"!

Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα το ποδοσφαιρικό μενού είναι πλούσιο και αρκετά ενδιαφέρον. Στο Κυπριακό πρωτάθλημα διεξάγονται άλλα τρία παιχνίδια στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο. Στα άλλα δύο ματς Ανόρθωση και Απόλλωνας είναι τα φαβορί κόντρα σε Δόξα και ΑΕΖ αντίστοιχα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΦΟΣ (17:00)

Πολύ ενδιαφέρον και συνάμα σημαντικό ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα είναι απλά και όχι σύνθετα. Ο νικητής παίρνει δυναμική και ψυχολογία για τη συνέχεια και ο ηττημένος θα μείνει πολύ πίσω από την κορυφή. Οι δύο ομάδες κτίστηκαν με στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά έχουν αστάθεια στην απόδοση τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΔΟΞΑ (18:00)

Χαώδης η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όταν κοιτάξει μάλιστα κάποιος την βαθμολογία, θα το αντιληφθεί με ευκολία. Εάν θέλει να πετύχει κάτι τη φετινή χρονιά η «Κυρία» δεν πρέπει με τίποτα να σπαταλάει βαθμούς εντός έδρας με τέτοιες ομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΕΖ (19:00)

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Απόλλωνας προσπαθεί να εισέλθει στην πρώτη εξάδα και η ΑΕΖ για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, βγάζει καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό κόντρα στην Ομόνοια.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΙΨΙΑ (16:30)

Ξεκίνησαν πολύ καλά την φετινή Μπουντεσλίγκα οι δύο ομάδες, αλλά στη συνέχεια μας τα χάλασαν. Για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δεν τίθεται λόγος αλλά θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη τετράδα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 34 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 33. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αγώνα.

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45)

Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες που πραγματοποίησε η Μίλαν, την ανέβασαν στην βαθμολογία και την έβαλαν παράλληλα και στο κόλπο του τίτλου. Από την άλλη η Μπολόνια, έχασε σημαντικό έδαφος στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι εντός στόχων που θέλει να εισέλθει στην πρώτη εξάδα του Καμπιονάτο.