Δημοσίευση

Tελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπριακού Πρωταθλήματος

Συνεχίζεται η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπριακού Πρωταθλήματος με δύο αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα και το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (18:00)

Είναι πλέον δεδομένο. Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο δεύτερο γκρουπ και οι περσινοί πρωταθλητές στην πρώτη εξάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφοροι οι ποδοσφαιριστές του Τσβέντομιρ Γιανέφσκι τόσο στον αποψινό αγώνα όσο και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ «κλείδωσαν» θέση στο πρώτο γκρουπ και θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να έρθουν τέταρτοι που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

ΑΠΟΕΛ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19:00)

Με νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι» εισέρχονται από την πρώτη θέση στα πλέι-0φ και έτσι παίρνουν προβάδισμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μιλάμε για ελαφρύ προβάδισμα αλλά πάντοτε ο πρώτος έχει το προβάδισμα. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα τους βάζει συνήθως δύσκολα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτοί στοχεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα.