Δημοσίευση

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Φαβορί η Σίτι για το τρεμπλ, πανέτοιμη για την μεγάλη έκπληξη η Ίντερ!

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Ataturk Olympic Stadium» (πρόκειται για την έδρα της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 75.000 θέσεων)… με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε μεγάλο τελικό, μετά από αυτόν του 2021 κόντρα στην Τσέλσι, με στόχο αυτή την φορά να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο.

Από την άλλη για την Ίντερ, η οποία διέψευσε τους πάντες, θα δώσει το παρών της για 6η φορά σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μετράει τρεις κατακτήσεις και ηττήθηκε άλλες δύο φορές σε τελικούς.

Για να δούμε ποιος θα σηκώσει απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής εντυπωσιακής περιόδου…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΙΝΤΕΡ (22:00)

Οι γηπεδούχοι έχουν τρελάνει κόσμο τη φετινή χρονιά με τις επιδόσεις τους και κακά τα ψέματα είναι το μεγάλο φαβορί στον αποψινό τελικό. Οι Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και θέλουν να οδηγήσουν μαζί με τους συμπαίκτες τους την Σίτι στο πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι, αποτελούν την μεγάλη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να ολοκληρώσουν το… θαύμα κατακτώντας αυτοί το τέταρτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πανέτοιμοι οι Μαρτίνες και Λουκάκου για να βάλουν δύσκολα στην Σίτι και να κάνουν ουσιαστικά την μεγάλη έκπληξη και στον τελικό που και αυτή την φορά οι Ιταλοί είναι το μεγάλο αουτσάϊντερ.