Δημοσίευση

Τετράδα στην "ΒοοkieCo" με Ομόνοια, Ανόρθωση, Νιουκάστλ και Ατρόμητο...

Φουλ αγωνιστική δράση, όπως συνηθίζεται φυσικά κάθε Σάββατο.

Εντός συνόρων συνεχίζεται η 19η αγωνιστική με τρία παιχνίδια. Ομόνοια και Ανόρθωση είναι τα φαβορί, καθώς υποδέχονται Δόξα και ΑΕΛ αντίστοιχα. Κρίσιμο ματς για την παραμονή το Οθέλλος-Καρμιώτισσα.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά έχουμε ματσάκια που κρύβουν παγίδες για τα φαβορί…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΘΕΛΛΟΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (17:00)

Κρίσιμο και συνάμα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες και το μαρτυράει αυτό και η βαθμολογία. Είναι αλήθεια, ότι αμφότερες είναι βελτιωμένες αγωνιστικά στο τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι δεν πήραν νίκες ή βαθμό σε κάποια παιχνίδια. Τον πρώτο γύρο εξήλθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και ο νικητής απόψε παίρνει προβάδισμα και στην ισοβαθμία, αν και ακόμα θα παίξουν ακόμα δύο φορές στα πλέι-οφ.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΔΟΞΑ (18:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ομόνοια στο ματς με την ουραγό Δόξα η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει ικανή ότι θα παλέψει για την παραμονή μέχρι το τέλος. Δεν είναι τυχαία η νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Πάφο. Από την άλλη όμως η Ομόνοια δεν σηκώνει νέα γκέλα και ειδικά σε τέτοιο παιχνίδι. Στον πάγκο των «πρασίνων» θα βρίσκεται ο νέος προπονητής Κγετίλ Ρεκντάλ μετά το διαζύγιο με τον Σοφρώνη Αυγουστή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΛ (19:00)

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής με το ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση και καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην κάκιστη μέχρι τώρα ΑΕΛ. Είναι αλήθεια ότι μια σοβαρή και πειθαρχημένη Ανόρθωση, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ (19:00)

Mε αντεπίθεση διαρκείας, ο Ατρόμητος, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη ο ΟΦΗ, μετά το καλό ξεκίνημα, δεν είχε την ίδια συνέχεια και πλέον βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Για εξάδα πλέον… ούτε λόγος να γίνεται.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΙ ΣΙΤΙ (19:30)

Επέστρεψε στις ωραίες και πειστικές εμφανίσεις η Σίτι που άρχισε την αντεπίθεση της για επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι κόντρα στην Νιουκάστλ, που μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά εντός έδρας και κυρίως στα ντέρμπι, ανεβάζει την απόδοση της.