Δημοσίευση

Το 2-3 γκολ στα ματς του Κυπέλλου Κύπρου και το (G/G) στα σούπερ ντέρμπι στο Τσάμπιονς Λιγκ (Αμέτρητες επιλογές και προσφορές στην "ΒοοkieCo")

Σπουδαία ματς έχουμε απόψε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο Κύπρου.

Για την Κορυφαία Διασυλλογική Διοργάνωση, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Παρί την Μπαρτσελόνα. Μιλάμε για άλλα δύο σπουδαία ματς για την προημιτελική φάση…

Για το Κύπελλο Κύπρου διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί: Η Πάφος φιλοξενεί τον Απόλλωνα και ο Άρης την Ομόνοια…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (18:00)

Οι δύο ομάδες θέλουν να σώσουν την χρονιά μέσω του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν στην πρώτη εξάδα και φέτος, αλλά πρωτάθλημα δεν μπορούν να κατακτήσουν και η υπόθεση Ευρώπη… μέσω πρωταθλήματος είναι επίσης δύσκολη υπόθεση. Από την άλλη οι «γαλάζιοι» βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ και για μέρες περιμένουν… τα διπλά μας με την Πάφο με στόχο να περάσουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

ΑΡΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (20:00)

Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, τα λένε και για το Κύπελλο οι δύο ομάδες, αυτή την φορά στην Λεμεσό. Οι γηπεδούχοι στόχευαν και φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουν και φουλάρουν για το Κύπελλο! Η Ομόνοια έκανε την δική της αντεπίθεση τον τελευταίο μήνα και προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, αλλά πρωταρχικός της στόχος πλέον είναι και φέτος η κατάκτηση του Κυπέλλου! Αναμένονται αμφίρροποι ημιτελικοί και η πρόκριση λογικά και εδώ, θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00)

Άλλο ένα αμφίρροπο ματσάκι για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μιλάμε για δύο καλές ομάδες αλλά εντελώς απρόβλεπτες. Σίγουρα η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο, μας έχει συνηθίσει ότι σε διπλά ματς, μπορεί να πάρει το ζητούμενο που θέλει.

ΠΑΡΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Θα καταφέρει φέτος να βρεθεί στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ; Απέναντι της η Μπαρτσελόνα που φέτος δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Οι «Μπλαουγκράνα» μετά τον χαμένο… τίτλο στην Ισπανία θέλουν να σώσουν τη χρονιά και αυτοί μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι κατέκτησαν ήδη το πρωτάθλημα και προετοιμάζονται εδώ και μέρες για τα δύο ματσάκια με την Μπαρτσελόνα.