Δημοσίευση

Το διπλό της ΑΕΚ με αμέτρητους συνδυασμούς, τα ντέρμπι στο Καμπιονάτο, το (G/G) στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα και το παρολί στην "ΒοοkieCo"!

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό μενού, όπως συνηθίζεται βέβαια κάθε Κυριακή.

Αρχίζοντας από τα δικά μας, έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι πλέον ξέμειναν από στόχους και θα παίζουν απλά για το γόητρο και την ιστορία τους και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν νέο διπλό για να ελπίζουν ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου.

Ντέρμπι έχουμε και στο Καμπιονάτο. Η διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Ίντερ υποδέχεται την Νάπολι που παλεύει για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Σημαντικό ματς και το Αταλάντα-Φιορεντίνα στην μάχη επίσης της εξάδας…

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί και στην Ισπανία με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΚ (17:00)

Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα τους από την Πάφο, ξέμειναν από στόχους αφού δεν προλαβαίνουν την 3η θέση, ούτε καν και την 4η που υπό προϋποθέσεις μπορεί αν δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον η «Κυρία» θα παίζει για την ιστορία και το γόητρο της. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν κίνητρο, γιατί με νέο διπλό μπαίνουν για τα καλά στην υπόθεση τίτλος και παράλληλα αυξάνουν τις πιθανότητες τους για να κλείσουν θέση στην πρώτη τριάδα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (19:00)

Τα πράγματα είναι απλά πλέον για τις δύο ομάδες που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεσοβδόμαδα είχαν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Με μία ενδεχόμενη νίκη η Αταλάντα κάνει βήμα Ευρώπης και παράλληλα δυσκολεύει αυτό τον στόχο για την Φιορεντίνα. Η ισοπαλία βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους αλλά μην ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται και άλλες ομάδες.

ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ (21:45)

H φετινή πρωταθλήτρια (Ίντερ) αντιμετωπίζει την περσινή (Νάπολι). Εννοείται οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και ποιοτικότεροι από τους φιλοξενούμενους που «καίγονται» για βαθμούς μην χάσουν και το τρένο της πρώτης εξάδας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά η ασταθής πορεία τους δυσκόλεψε πάρα πολύ το έργο τους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να κλείσουν θέση στην πρώτη τετράδα και η Μπαρτσελόνα με ενδεχόμενο διπλό ξεφεύγει εννιά βαθμούς από την Ατλέτικο και παράλληλα συνεχίζει να ελπίζει ακόμα και για το πρωτάθλημα. Παρά την διαφορά στην βαθμολογία, φαβορί στο ντέρμπι είναι η Ατλέτικο κυρίως λόγω της καυτής της έδρας.