Δημοσίευση

Το διπλό της Άρσεναλ με αμέτρητους συνδυασμούς, το 2-3 γκολ στο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και το (G/G-OVER 2,5) στο Αταλάντα-Ρόμα...

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε απόψε τα οποία ενδέχεται να κρίνουν και πολλά. Δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Σούπερ ματς έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό το οποίο είναι εξ αναβολής για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ (18:30)

Κρίσιμο ντέρμπι και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη εξάδας και οι φιλοξενούμενοι που παλεύουν με την Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να μην βρίσκονται στα καλύτερα τους, αλλά πάντοτε τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι αμφίρροπα, όποια και εάν είναι η κατάσταση τους. Στις στοιχηματικές αγορές στην «ΒοοkieCo», είναι σούπερ φαβορί η Άρσεναλ.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00)

Το πέρας της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ στην Σούπερ Λιγκ άφησε ανοιχτή την κούρσα του τίτλου και για τους τέσσερις διεκδικητές. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε δυναμικά στη μάχη με τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ανοδική πορεία του με τη νίκη επί της Λαμίας και ο Παναθηναϊκός υπέστη ισχυρό πλήγμα λόγω της εντός έδρας ήττας από τον Άρη. Με αυτά τα δεδομένα πήρε μεγαλύτερη αξία το αποψινό εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που μπορεί να κρίνει τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι πλέον (ΑΕΚ και Ολυμπιακός) κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για τον τίτλο… και (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ) χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να στεφθούν πρωταθλήτριες. Μην το κουράζουμε άλλο με τους αριθμούς. Θα περιμένουμε απόψε την έκβαση του μεγάλου παιχνιδιού και εννοείται κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΡΟΜΑ (21:45)

Αναμένεται πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που παλεύουν για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα του Καμπιονάτο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ενδέχεται να κρίνει πολλά…