Δημοσίευση

Το διπλό του ΑΠΟΕΛ με συνδυασμούς, το (G/G) στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ και όλη η υπόλοιπη δράση...

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος με δύο αναμετρήσεις: Το ΑΠΟΕΛ παίζει εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας και η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΚ.

Το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα επιστρέφει… και απόψε η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Χοφενχάιμ.

Δράση και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Λιγκ 1 και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Ύπουλη έξοδος για το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, το οποίο όμως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ανόρθωση και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία. Το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και εάν καταφέρουν να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, θα πρόκειται για… έκπληξη.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΚ (19:00)

Πάντοτε οι δύο ομάδες μας προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις. Επίσης η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να χαρακτηριστεί και ο κακός δαίμονας της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Φέτος μάλιστα μιλάμε για πολύ σημαντικό ματς, καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Εάν θέλουν να ελπίζουν οι γηπεδούχοι για κάτι τέτοιο, καλούνται απόψε να κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι με ενδεχόμενο διπλό, ουσιαστικά βγάζουν εκτός… τη Νέα Σαλαμίνα στην διεκδίκηση θέσης στο πρώτο γκρουπ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (21:30)

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα μετά την ολιγοήμερη διακοπή και απόψε ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής με το συγκεκριμένο ματσάκι.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (22:00)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται γενικά σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Παλεύουν αμφότερες για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Σίγουρα οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι μπορούν και για κάτι παραπάνω.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΛΑΒΕΣ (22:00)

Κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ιστορικές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν που φέτος προβληματίζουν έντονα με τις παρουσίες τους. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται μια ανάσα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι έχουν 16 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 17. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του παιχνιδιού.