Δημοσίευση

Το διπλό του Απόλλωνα και ο άσσος της Άρσεναλ, η δύσκολη έξοδος της Λεβερκούζεν, το ελκυστικό διπλό του Εθνικού και η 4άδα φαβορί στην "ΒοοkieCo

Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα έχουμε πλούσια ποδοσφαιρική δράση. Εντός συνόρων, ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με δύο παιχνίδια. Η Δόξα φιλοξενεί τον Απόλλωνα και η ΑΕΛ τον Εθνικό Άχνας.

Ενδιαφέρον ματς έχουμε στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΔΟΞΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (17:00)

Εάν θέλει να ελπίζει ακόμα για είσοδο στην πρώτη εξάδα ο Απόλλωνας, επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ουραγό Δόξα. Οι γηπεδούχοι, πήραν λίγο ανάσα μετά τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Άρη και Πάφο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν στις σούπερ εκπλήξεις για να επιστρέψουν δριμύτεροι στην διεκδίκηση της παραμονής τους στην κατηγορία.

ΑΕΛ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (19:00)

Δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση οι γηπεδούχοι. Προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και εάν συνεχίσουν σε αυτό το αρνητικό σερί, τότε θα μπλεχτούν σε περιπέτειες. Μία νίκη κόντρα στον Εθνικό, θα φέρει εκ νέου ηρεμία στο στρατόπεδο της ΑΕΛ. Από την άλλη ο Εθνικός, παρουσιάζεται ανεβασμένος. Επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ με 2-1 και δείχνει ικανός να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (14:30)

Eπιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Άρσεναλ που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία, γεγονός που την έριξε από την κορυφή στην 4η θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, παλεύουν για να ξεφύγουν από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Εάν δεν κέρδιζαν την προηγούμενη αγωνιστική την Μπράντφορντ, τότε θα είναι σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:30)

Ανώτερη και ποιοτικότερη η φετινή Λεβερκούζεν από την Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και θα παλέψουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στις στοιχηματικές αγορές, το σετ αποδόσεων είναι δυσανάλογο με βάση την φόρμα και την δυναμική των δύο ομάδων.

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (20:00)

Αμφότερες οι δύο ομάδες παλεύουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το νέο πρωτάθλημα, αλλά ακολούθως τα χάλασαν και βρέθηκαν μάλιστα σε δυσμενή θέση. Κόντρα στον Παναιτωλικό, θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι, παλεύουν και αυτοί για παραμονή στην κατηγορία και η αναμέτρηση είναι σημαντική.