Δημοσίευση

Τριάδα από Βέλγιο, Ρουμανία και Αργεντινή με τοπ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo"...

Λιγοστά τα ματσάκια, όπως συνηθίζεται τέτοια εποχή και αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα Αυγούστου. Μιλάμε για παιχνίδια πρωταθλημάτων, καθώς μεσοβδόμαδα έχουμε αγώνες για τα προκριματικά σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Μελετώντας το αποψινό μενού, αναλύσαμε κάποια ματσάκια τα οποία θα δείτε πιο κάτω και να κάνετε τις επιλογές σας…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΑΛΙΝ (21:45)

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει να κάνει η Κλαμπ Μπριζ στο πρωτάθλημα που την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε2-1 από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στον τελικό του βελγικού Σούπερ Καπ. Είναι το σούπερ φαβορί κόντρα στην Μαλίν.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΟΤΕΛΟΥΛ (22:00)

Μονόδρομος είναι η νίκη για την περσινή πρωταθλήτρια, μετά τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους μπορεί να έχει ρίξει το βάρος της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά επιβάλλεται να επιστρέψει και στις επιτυχίες στο εγχώριο πρωτάθλημα που εάν το πράξει, θα είναι η πρώτη της νίκη τη φετινή χρονιά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ- ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (03:00)

Εδώ και λίγες εβδομάδες ξεκίνησε το αμφίρροπο πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλές εκπλήξεις και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι πολύ μεγάλες. Αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να το αντιληφθεί, εάν κοιτάξει την βαθμολογία μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19η θέση με επτά βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 4η θέση με 13. Είναι αλήθεια ότι η Ινστιτούτο, ξεκίνησε πολύ καλά τον φετινό μαραθώνιο και δείχνει ικανή για κάτι καλό… Παρά το γεγονός αυτό, στο αποψινό ματσάκι, φαβορί στην «ΒοοkieCo» είναι η Ατλέτικο.