Δημοσίευση

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα

Στο αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες που έχουν αρχίσει εξαιρετικά την φετινή χρονιά κοντράρονται για τον τρίτο όμιλο με κεντρικό πρόσωπο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος μετακόμισε από το Μόναχο στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι. Κομάν και Σαρ είναι εκτός μάχης για τους Βαυαρούς, ενώ οι «μπλαουγκράνα» θα παραταχθούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Στο άλλο ματς του γκρουπ η Πλζεν φιλοξενεί την Ίντερ που δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.

Για τον πρώτο όμιλο, η Λίβερπουλ μετά τη συντριβή από τη Νάπολι και το κακό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να αντιδράσει υποδεχόμενη τον εντυπωσιακό Άγιαξ. Ο Γιούργκεν Κλοπ για ακόμα μία φορά αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς θα λείψουν οι Κονατέ, Χέντερσον, Τζόουνς, Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, Ρόμπερτσον και Κέλεχερ, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα.

Το άλλο ματς του γκρουπ, Ρέιντζερς-Νάπολι, μετατέθηκε για την Τετάρτη μετά από αίτημα της αστυνομίας μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο που ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς Ρεγκιλόν, Χιμένες και Σάβιτς και με αμφίβολο τον Όμπλακ, ενώ η Πόρτο φιλοξενεί την Μπριζ.

Tέλος, για το τέταρτο γκρουπ, η Σπόρτινγκ με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στην αποστολή αναμετράται με την Τότεναμ και η Μαρσέιγ με την Άιντραχτ.

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία και επωφεληθείτε από τις υψηλότερες αποδόσεις στην Κυπριακή αγορά!

Δείτε όλα τα ματς και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ